Prepare4change

Historien bag prepare4change begynder i 2007, hvor jeg etablerer selvstændig konsulentvirksomhed i eget navn ”Marlene Nordenlund”.

I alle årene har omdrejningspunktet i de opgaver, jeg har løst for mine kunder, været forandring på såvel det individuelle plan som i grupper og organisationer. Opgavernes art har varieret, og jeg har udviklet mig og mine produkter sammen med de mennesker, som jeg har været så privilegeret at arbejde for og sammen med.

Jeg er nysgerrig af natur og samler løbende på erfaring og faglig opkvalificering. Min vision er at skabe den bedste løsning for kunden. Den bedste løsning kan fra tid til anden være at inddrage relevante samarbejdspartnere med komplementære kompetencer.
Derfor valgte jeg i 2017 at skifte firmanavn til prepare4change, så dette blev en mulighed.

Derfor hedder vi nu prepare4change

Prepare4change er essensen af det, vi arbejder med: fra forberedelse af en forandring over feltet af uvished til genetablering af tryghed.

Prepare, fordi vi forbereder til forandring og ruster til at være i et felt af manglende kontrol, når vante rutiner, relationer og strategier må brydes op for at give plads til en forandring.

Change, fordi vi hjælper til at finde fodfæste igen, ved at genetablere meningsfuldhed, mestre nye strategier, forbedre rutiner og genoprette tryghed.

Vi er altså med dig hele vejen: Fra forandringen er besluttet – henover fasen af uvished – til ro i nye rammer.

Prepare4Change henvender sig til private og offentlige virksomheder og har særlige kompetencer indenfor beskæftigelsesområdet.

Lidt om Marlene Nordenlund

Stifter og indehaver af prepare4change

  • Oprindeligt uddannet i den finansielle sektor – tidligere Erhvervsrådgiver
  • NLP uddannet, med en psykoterapeutisk overbygning
  • Coachuddannet
  • 2 årig uddannelse i transformationsprocesser
  • (MBA) Masterclass i Forandringsledelse