Referencer – øvrige

Temadag – Det gode teamsamarbejde – marts 2018

Marlene havde sporet sig fint ind på de ønsker og behov jeg havde til dagen og var nærværende og relevant og igangsatte gode refleksioner hos medarbejderne.

Medarbejderne var også meget tilfredse med dagen. De oplevede, at de kunne bruge Marlenes redskaber til selv at arbejde videre med deres teamsamarbejde.

Så alt i alt en god oplevelse og jeg kan kun anbefale Marlene.

Jane Zenker Bergenhagen
Leder af Sundhedstjenesten
Svendborg Kommune
Sundhedspleje

Anbefaling af Marlene Nordenlund, forandringskonsulent.

Marlene Nordenlund har løst undervisningsopgaver og coachingopgaver for Social Fagligt Fokus.

Marlene er en dygtig og autentisk formidler af sit stof og møder andre mennesker der hvor de er.

Som coach er hun professionel, fagligt velfunderet og struktureret og går efter at skabe varige og ægte forandringer sammen med sin klient.

Marlene er ydermere en fabelagtig dygtig underviser, som forstår at formidle ethvert stof, så alle deltagere forstår og får noget ny og brugbar viden med hjem.

Vi kan til enhver tid give Marlene de bedste anbefalinger og vi tøver ikke med at købe hendes ydelser til vores virksomhed.

Hvis I ønsker uddybning, står jeg gerne til disposition.

(Susan Sylvest, Socialfagligt Fokus)

Siden 2013 har Marlene Nordenlund været tilknyttet Specifik som konsulent. Opgaverne har været undervisning i psykoedukation, arbejdsmarked og mindfulness samt virksomhedskonsulentopgaver og individuel arbejdsmarkedsrettet coaching.

Marlene er utrolig engageret i alt hvad hun laver og på hendes ligefremme facon og med hendes smittende humør fremstår hun tillidsvækkende og autentisk.

Marlene er vellidt af såvel kursister som af kollegaerne. Hun er dybt fagligt funderet og formidler med lethed de emner der skal undervises i så deltageren opnår optimalt udbytte.

Marlene får de bedste anbefalinger fra Specifik og jeg står gerne til rådighed for yderligere uddybning.

(Bente Meltesen, direktør, Specifik ApS)